Chef Doug McNish sätter sin stämpel på Royal Park

För att fira Royal Parks steg mot att bli en helt växtbaserad destination har vi bjudit in kanadensiska kocken tillika växt-vännen Doug McNish. Med hans expertis strävar vi efter att säkerställa konstant utveckling och att alltid tillgodose behovet av växtbaserad njutning. Som alltid orkestrerat av John & Co Plant Lab i nära samarbete med Royal Park Hotel.

Doug, som vanligtvis är baserad i Toronto är redan en välkänd kock med tre prisbelönta böcker i ryggen under de senaste 3 åren. Doug bidrar till att göra det växtbaserade köket mer tillgängligt för alla samtidigt som han utbildar och utmanar oss kring etik, hälsa och miljö. Vi kontaktade Doug via sociala medier och blev både stolta och glada när Doug berättade att han gärna korsade atlanten och lånade ut sina talanger till oss för ett efterlängtat gästspel. Vi kan inte tänka oss en bättre partner i denna jakt på en mer hållbar värld.

Du kan njuta av Dougs närvaro på en mängd olika sätt under helgen. Finn din vegan-inspiration genom att testa vår växtbaserade avsmakningsmeny. Stanna över natten på Royal Park Hotel och unna dig en specialkomponerad a la carte-frukost på lördagen tillsammans med vårt Avsmakningspaket. Varför inte passa på att testa den magiska söndagsbrunchen som vi med Dougs bidrag nu tagit till nya höjder med mängder av säsongsbetonade nyheter.

Boka din växtbaserade upplevelse nedan.