Royal Park Studios

En komplett lösning för livestreaming & inspelning. En digital produktions-plattform skräddarsydd efter dina behov

En destination för digital interaktion. Människor behöver nya format för att mötas och kommunicera. Företag behöver utbyta information och nå ut med sitt budskap. Upptäck Studio 1 på Royal Park STHLM.

Studio 1 är vårt senaste tillskott tillika största studio med hög standard och stora paneler av svensk björk som kan folieras med logo eller budskap. Utrustad för alla former av möten, både digitala online-möten och hybridmöten med publik i lokalen.

I studion finns möjlighet till både direkt livestream eller inspelning och även möjlighet att ta emot inkommande video/samtal. Scenen är stor och luftig och det finns både plats för talare framför den stora LED-skärmen och en sittgrupp med plats för en panel med gäster. Bakljuset är LED och går att justera i färg efter önskemål.

I vårt studiopaket ingår hyra av studiolokal samt utrustning och personal. Vare sig det gäller en bolagsstämma, produktlansering, paneldebatt, webinarium, TV-program eller utbildning är Studio 1 en lösning för ditt företag. I direkt anslutning finns flertalet olika behovs-anpassade rum att hyra som exempelvis produktionskontor, sminkrum och loger. Det finns även kompletterande teknik och dekor, exempelvis lösenordsskyddad plattform och flera kameror.

Kontakta oss med dina önskemål.