Media & Newsroom

2021-12-08Välgörenhetsauktioner med Stadsbrudskåren till julDelta i årets jul-insamling med auktioner på Tradera i samarbete med Stadsbrudskåren. Buda hem Mange Schmidt till köket eller en exklusiv Gör-om-mig med Camilla Thulin. Sedan 1965 har Stadsbrudskåren hjälpt utsatta kvinnor och barn i Storstockholms- området.

Pressmeddelande

2021-03-24Art in the Park öppnar med Göran Thulins äventyrsbilder och ett åtagande om att bevara naturenRoyal Park STHLM och Fjärilshuset Haga Ocean lanserar Art in the Park. Ett initiativ där ett antal installationer placerats i Hagaparken i syfte att stödja kulturen och hjälpa konstnärer att dela sina berättelser. Först ut den 1 april är ”Expeditionsfotografen” av Göran Thulin.

Pressrelease

2021-01-26Royal Park ​inviger ​PODCAST 1​ – en radiostudio med möjlighet att spela in podcast som ett led i destinationens stora studio-satsning.PODCAST 1​ är den första poddstudion man bygger på ​Royal Park STHLM​ och man har investerat i en ombonad studio i centrum av Royal Park Hotel med plats för fyra personer. Man kan även ha med talare via länk om så önskas, vilket självklart är efterfrågat under pågående pandemi. För den som vill ta steget över till video-pod kan man som extra tillval även addera på en kameralösning i studion till en låg kostnad, antingen för att spela in eller för att sända direkt.

Pressrelease

2020-12-22Sprakande Nyårsfirande – tiderna till trots – med skaldjursplateau & champagne i överflödTrots tuffa tider så kör vi så det ryker! I positiv anda ringer Royal Park STHLM in det nya året med ett överflöd av skaldjur och champagne, antingen i en egen svit, i ett underbart rum med balkong med utsikt över vackra Brunnsviken eller varför inte med rekommenderade avstånd på uteserveringen eller i restaurangen Vi erbjuder den där lilla extra lyxen när SPA:et öppet och massageterapeuterna står redo i givakt för att förgylla upplevelsen och de vedeldade badtunnorna i trädgårdsterrassens gömda hörn bidrar till en fängslande kväll.

Pressrelease

2020-12-17Feelgood faktor med badtunnorna på Royal ParkFör att höja feelgood känslan på Royal Park STHLM installeras nu vedeldade badtunnor i gläntorna på den stora trädgårdsterrassen i ljuvliga Hagaparken med utsikt över Brunnsviken. Eldarna brinner, granarna glittrar, lampslingorna lyser, jazzbandet spelar och färgerna skiftar över träden i vinterskrud. Så varför inte finna ditt lugn i en badtunna i goda vänners lag och njuta av ett glas champagne under stjärnorna?

Pressrelease

2020-12-08Grön jul på Royal Park med växtbaserat julbordRoyal Park STHLM växtlabbs verkstad dukar nu upp ett unikt femrätters växtbaserat julbord som serveras vid sittande bord med teman från den nordiska naturen där dashi, glödhoppa, skogen, julen och snön vackert kontextualiseras.

Pressrelease

2020-11-27Libanesiskt Julbord på Royal ParkEfter sommarens framgång med Beirut in the Park drar magdansöserna in bland borden på Royal Park när det tvättäkta libanesiska julbordet dukas upp. Libanons exotiska smaker och färger sätter igång alla sinnen –en stilig uppvisning av en 15 rätters servering av traditionell meza-konst och självklart rytmisk magdans.

Pressrelease

2020-11-23Streetfood in the Park – uteservering över öppen eld i HagaparkenI spår av pandemin och nya restriktioner öppnar Royal Park STHLM nu upp en träffsäker
terrass, med en uteservering i underbara Hagaparken där enkel och god streetfood serveras.
En kulturhistorisk miljö med livemusik där uteserveringen erbjuder alltifrån grillat renskav till våfflor.

Pressrelease

2020-10-19Royal Park och Intellotel startar Nordens första One-Stop-ShopRoyal Park Hospitality & Edcuation Hub inleder samarbete med Intellotel och presenterar Nordens första One-Stop-Shop, en unik möjlighet att få råd och stöd gällande finansiering, verksamhetsutveckling och digitalisering. One-Stop-Shop erbjuder stöd genom erfarna innovatörer, skribenter och facilatorer från branschen.

Pressrelease

2020-10-07Royal Park Recycling Lab drar igång i HagaparkenRoyal Park STHLM drar nästa helg igång unikt Recycling Lab – möbelåtervinning – i kasernen där vi samlat hotellets gamla möbler, porslin, krukor, köksredskap, mattor och mycket annat som sett sina bästa dagar på Royal Park. På helgerna under en månad är alla välkomna att delta i Royal Parks hållbarhetsarbete och frossa bland gamla spännande prylar.

Pressrelease

2020-09-24Brunchen är tillbaka på Royal Park – växtbaserad Brunch RoyalRoyal Park STHLM drar nu igång säsongens växtbaserade eventserie och bjuder in till Brunch Royal – en uppvisning i hållbarhet tillsammans med John & Co, en växtbaserad avsmakningsmeny bestående av åtta serveringar vid Brunnsvikens kant i vackra Hagaparken. Från och med lördag den 26 september är ni hjärtligt välkomna!

Pressrelease

2020-09-10Royal Park Studios inviger unik studio för livestreaming och produktionRoyal Park inviger nu en av Sveriges mest avancerade studios för att producera och livestreama digitala möten, event, utbildningar, inspelningar, produktlanseringar, paneldebatter, bolagsstämmor och mycket annat genom ett samarbete med Edge Design & Technology som är specialiserade på digitala lösningar.

Pressrelease

2020-08-03Punk Royale dundrar in med galen kräftskiva på Royal Park STHLMDen 21-22 augusti kommer Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale med en efterlängtad repris när de dundrar in med dekadent kräftskiva bestående av obegränsat med svenska kräftor och många spännande överraskningar på Royal Parks terrass i Hagaparken.

Pressrelease

2020-07-20Libanesisk Afton – Beirut in the Park – 24-26 juliDe kulinariska gästspelen avlöser varandra på Royal Park STHLM och nästa pop-up är
Beirut in the Park – en libanesisk afton på terassens uteservering intill Brunnsvikens kant i
Hagaparken med mixed grill och uppvisning i traditionell meza-konst.

Pressmeddelande

2020-07-09Spa ute i det fria på Royal Park STHLM och pop up gästspel från Thai in the ParkDet blåser thai-vindar i Hagaparken. Från och med imorgon kommer det att finnas ett utomhus-spa som erbjuder behandlingar med utsikt över Brunnsviken hela sommaren. Den här erbjuds även möjligheten att uppleva autentisk street food from Thailand genom vårt pop up-event Thai in the Park.

Pressmeddelande

2020-07-08Royal Park Hospitality & Education Hub Sthlm presenterar fler onlineutbildningar i samarbete med Hyper Island och HighlightsFör att bygga branschen och lägga grunden för en ny och innovativ besöksnäring krävs utbildning och omställning. Royal Park Hospitality & Education Hub har sedan tidigare ett större antal utbildningar i samarbete med Swiss Education Group och presenterar nu ytterligare onlineutbildningar inom hospitality i samarbete med Hyper Island and Highlights.

Pressmeddelande

2020-07-02Royal Park gaskar upp stranden och öppnar Royal Park Beach ClubI ljuvliga Hagaparken kan man njuta av sol och bad vid stranden och bryggan, hyra solstolar, kanoter, kajaker, paddle boards och Segways för en tur i den vackra nationalparken.

Pressmeddelande

2020-06-17Swiss Education Group etablerar sin verksamhet på Royal Park STHLMRoyal Park Hospitality and Education Hub inleder samarbete med Swiss Education Group – ett världsledande nätverk av prestigefyllda hotell- och hospitality managementskolor.

Pressmeddelande

2020-06-11Royal Park inleder samarbete med Apollo SportsRoyal Parks urbana resort utvalt som Apollo Sports första träningshotell i Norden.

Pressmeddelande

2020-06-02Punk Royale på Royal ParkDen sista strålande helgen i maj stod Punk Royale för sommarens kanske stökigaste gästspel i Royal Parks nyetablerade Bakficka. Stämningen liksom vädret var på topp och blev startskottet för sommarens kulinariska & musikaliska evenemang i trädgården på Royal Park Hotel.

Bilder från eventet

2020-05-26Punk Royale först ut på Royal Parks BakfickaPå Lördag tar Punk Royale över Royal Park Hotels uteservering med Jocke Almqvist i spetsen. Samarbetet är en inledning på ett av många gästspel som kommer ske på Royal Park under sommaren. Besökarna utlovas livekonserter med svenska artister och andra överraskningar under hela sommaren.

Pressmeddelande

2020-04-30Besöksnäringen får ny innovationshub i StockholmCoronakrisen slår hårt mot världens största industri; turism och besöksnäringen. I detta akuta läge startar entreprenören Ulrich John ett nytt innovations- och utbildningscenter för hela branschen i samarbete med Hyper Island.

Pressmeddelande

2020-02-12Plantable Cooking Contest 2020Årets final går av stapeln på Royal Park, passande nog inramad av Hagaparkens prunkande grönska, där vi förenas i ambitionen om en grönare värld. Royal Park Hotel är stolta att få stå som värd för en av årets viktigaste tävlingar och hoppas att Plantable efter årets upplaga har hittat ett hem i Royal Park.

Pressmeddelande

2020-01-30WEF i Davos – Royal Park står som värd för Green Debate 2020Året fick en flygande start när Royal Park stod som värd för Green Debate under World Economic Forum i Davos, med hopp om att skapa medvetenhet och sprida vår passion för det växtbaserade köket. Det är nu viktigare än någonsin att ta chansen och ställa om mot hållbarhet och pånyttfödelse för att säkerställa en bättre morgondag för nuvarande såväl som framtida generationer.

Bilder från eventet