Royal Park Serviced Office

Här möts modernt coworking utrymme och traditionella kontor. Din nya kontorslösning – exakt som du själv vill ha det.

Dagens co-working utrymmen har funktionerna och fördelarna av total flexibilitet medan traditionella kontor erbjuder stabilitet och en känsla av trygghet. Med Serviced Office skapar vi en hybrid som erbjuder en hel destination som kontor där ni kan skala upp och ner samt ändra syftet för era ytor kontinuerligt.

Det riktigt nytänkande i Serviced Office är konceptet 2nd Office vilket går bortom den dagliga och personliga arbetsplatsen. Väletablerade företag kan hitta ett hem här för allt från styrelsemöten, konsulttjänster eller deras resande försäljningsavdelning till att använda utrymmet som ett showroom eller konceptbutik där produkterna kan visas upp i en kommersiell miljö medan medlemskapets fördelar fortfarande kan nyttjas till fullo. Ditt kontor, exakt som du själv vill ha det.

Med den adderade fördelen av att vara i ett fullservice-hotell och concierge-tjänst från Royal Park Hotel tror vi oss ha sytt ihop ett koncept som innehåller det bästa av två världar samtidigt som vi har lagt till vår egen innovativa touch genom att erbjuda en bredare syn på användningsområde. Besök vår hemsida eller kontakta oss för att boka din rundvisning.