Brunch Royal

Smaka av hösten tillsammans på Royal Park när John & Co bjuder in till växtbaserad brunch à 8 serveringar. En uppvisning i hållbarhet med svenska smaker på svenska råvaror

Säsongens växtbaserade event är äntligen här! Dela glädjen över att brunchen är tillbaka på Royal Park, nu i ett fängslande avsmakningsformat fyllt med säsongens överraskningar från John & Co Plant Lab.

Skördetröskan har gått varm hos Lilla Labäck som bistår med 100% ekologiska grönsaker där vi hämtat in säsongens bästa för kockarna att föra från jord till bord. Resultatet är en meny om 8 serveringar med helhjärtade smaker. Njut lite extra genom att lägga till ett anpassat dryckespaket för möjligheten att få para maten med flytande festligheter. Allt ackompanjerat av musik som sätter toner på matupplevelsen.

Meny och smaker varieras vid varje tillfälle så det finns ingen anledning att hålla sig borta. Social distansering praktiseras och vi sitter stadigt i luftig inomhusmiljö med gott om avstånd.

Brunch Royal

  • Sittningstid – kl 13:00 (ca 2 timmars servering)
  • Växtbaserad avsmakningsmeny – 8 serveringar
  • Anpassat dryckespaket – med eller utan alkohol
  • Övernattning – dubbelrum
  • Kids Club – gymnastik/hinderbana för barn 4-10 år som föredrar glädjen av rörelse framför brunch

Växtbaserad Avsmakningsmeny
595 SEK pp

Lägg till Dryckespaket
395 SEK pp eller 195 SEK pp för alkoholfritt

Lägg till Övernattning
500 SEK pp

Lägg till Kids Club
150 SEK pp. Kostnadsfritt för HHC-medlemmar och Hotellgäster.

Villkor & Information

– Barnmeny tillgänglig på plats. Vegan / Non-Vegan.

– Förskottsbetalning gäller.

– Avbokning senast 48 timmar innan eventet.

– Ange eventuella allergier som ordernotering i kassan.

– Du kan vara säker på att Royal Park följer alla myndighetsdirektiv kring Covid-19 för att skapa en ren och trygg miljö för dig. Som ett resultat av detta kan det förekomma begränsningar i våra tjänster/utbud och vi beklagar eventuella besvär som det kan medföra.