Kräftskiva med Foodstock & Niklas Ekstedt på Royal Park Hotel

Njut av det sista sommaren har att erbjuda med ett fantastiskt mathantverk & klassisk kräftskiva på trädgårdsterrassen

Gastro-fantasterna från Foodstock med Niklas Ekstedt i spetsen kommer till Hagaparken för att fullborda sommaren och bjuder in till en riktigt klassisk kräftskiva.

Som vi alla vet så är det en svensk tradition att slå till med firande varje år i slutet av augusti, när sommarens sista blommor har slagit ut. Förberedelser startar tidigt innan soluppgången och fortsätter hela dagen tills festiviteterna startar på kvällen. Man fiskar kräftorna, kokar dem och förbereder smårätterna vid sidan om, man dekorerar och fixar drycken, sedan firar man kvällen lång med nära och kära.

Kräftskivan

Traditionen kring kräftan är något som hela Royal Park håller kär. Vi ser fram emot att få presentera en gedigen kräftskiva tillsammans med det fantastiska teamet från Foodstock med bidrag till bordet från kreatörerna Niklas Ekstedt, Joel Åhlin och Thomas Eidefors. Läs mer om Foodstock här.

Se fram emot en helg av hantverk med;

  • Kräftor från Hjälmaren
  • Kärnat smör från Skogsbackens Ost
  • Boxholms Kryddost från Wijnjas
  • Vedugnsbakat bröd från Skedvi Knäckebrödsbageri
  • Amuser & Honung från Royal Parks Trädgårdsodling
  • Botanisk Special från Åhus Akvavit (utsedd till världens mest exklusiva akvavit)

samtidigt som;

  • Zoolog Owe Sandström håller låda
  • Husbandet W Group sätter toner på traditionen
  • Akvavit Cocktail Bar står till förfogande

Välkomna att boka och uppleva gemenskapen!

Pris
Matpaket 995 SEK pp – inkl. obegränsat med hemkokta svenska kräftor, sidorätter & tillbehör.
Dryckespaket 695 SEK pp – inkl. fem enheter varav en botanisk special.
Alkoholfritt Dryckespaket 330 SEK pp – inkl. fem enheter.
550 SEK pp – övernattning i superior/premium-rum

Begränsat antal platser per sittning i öppen utomhusmiljö med tak och värme så se till att vara på hugget. Är ni fler än 10 personer, vänligen kontakta oss för gruppbokning.

Övernattning på Royal Park Hotel

Boka in en övernattning och spendera kvällen mättad av saftiga kräftor och släckt törst. Sjung snapsvisor med gott samvete i vetskap om att sängen bara är ett fåtal steg bort. Vakna upp med hotellfrukost och ett uppfriskande dopp i poolen eller i Brunnsviken.

Villkor & Information

– Förskottsbetalning gäller.

– Avbokning senast 48 timmar innan eventet.

– ”Kläder efter väder” Även om vi alltid säkerställer en varm och god stämning ber vi er notera att middagen äger rum i öppen utomhusmiljö med tak och värme.

– Du kan vara säker på att Royal Park följer alla myndighetsdirektiv kring Covid-19 för att skapa en ren och trygg miljö för dig. Som ett resultat av detta kan det förekomma begränsningar i våra tjänster/utbud och vi beklagar eventuella besvär som det kan medföra.