Wednesday Morning Run

Utomhuslöpning i Hagaparken. En givande start på dagen och ett välbehövligt uppsving mitt i veckan

Haga Health Club i samarbete med Aktivitus och Sverige Springer erbjuder nu morgonlöpning i Hagaparken. Ett initiativ i syfte att hålla Stockholm i rörelse med målsättningen att få motion, bättra på sin löpteknik och att helt enkelt ha det lite välbehövligt kul i vardagen.

Varje onsdag möts vi upp färdigombytta kl 07:15 i trädgården (på baksidan av Royal Park Hotel, Frösundaviks Allé 15, Solna) och ger oss ut i vackra Hagaparken för en morgonrunda. Vi börjar med en kort uppvärmning följt av några löpteknik-övningar som kommer att få dig att njuta än mer av din löpning. Vi beger oss tillbaka till Haga Health Club för en välförtjänt dusch, varpå du sen får välja om vill äta din frukostpåse på plats eller på vägen.

Bokning inkluderar

  • Löpning med teknikcoach – kl 07:15-08:15
  • Frukostpåse – smörgås, juice, frukt & kaffe – kan läggas till för 100 SEK
  • Tillgång till dusch på Haga Health Club – låna handduk 20 SEK extra
  • Gratis parkering i garage vid köp av frukost – ange reg.nr vid kommentarsfältet i kassan

Villkor & Information
– I och med rådande coronavirus-tider så genomförs detta arrangemang utomhus med ett upplägg där största möjliga hänsyn till smittorisk tas i beaktning. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring de senaste direktiven och har i nuläget begränsat antalet deltagare till 40 st. Vi välkomnar alla friska människor att delta oavsett kunskapsnivå.
– Runners Yoga Stretch kan ställas till följd av väderlek.

Tack till alla som har varit med och hållit Stockholm i rörelse. I nuläget finns inga nya datum inplanerade.

×