Buller & Brak

Årets skevaste ”Julshow” med Miss Inga och folkkära artister. Det utlovas musik, skratt och mängder av mat & dryck i nyöppnade Royal Park Arena

Folkkära artister river äntligen av sina listettor på en törstande scen blandat med en god portion humor och Miss Inga som kryddnejlikan i mandarinen.

Både årets meny och manus präglas av saker vi missat att fira fysiskt tillsammans under året som gått. Vi bränner av alla högtider vi saknat som studentskivan och midsommar för att avsluta med buller och brak kring julafton och nyår, där vi nu äntligen kan njuta av varandras sällskap igen.

Dragshowartisten Miss Inga har beskrivits som Sveriges svar på Ricky Gervais och guidar oss på ett komiskt sätt genom festligheterna medan artisterna river av alla sina hits tillsammans med en och annan juldänga. Upplev artister som den ständigt aktuelle Markoolio med sitt pärlband av hits, dubbelt platina-säljande Mange Schmidt tillsammans med den flerfaldigt “Årets komiker”-belönade Mårten Andersson och “Stjärnorna på slottet”-profilen Måns Möller vidare till “Så mycket bättre”-favoritsystrarna Lili & Susie.

Efterfest – kom ihåg att årets smällkaramell, innekrogarnas favorit och mänskliga jukebox Andreas Hörnstrand är på plats och spelar alla låtar du saknat att dansa till sedan mars 2020. Boka din favoritartist (eller varför inte alla tre ensembler) och upplev årets skevaste julshow på Royal Park.

Royal Park Arena

Nytillskottet på destinationen Royal Park STHLM är Arenan, ett tidigare gammalt stall i sann Betlehems-anda som nu transformerats till en arena vilken står som värd för årets julspel. Vi välkomnar upp till 300 personer. Kontakta oss vid intresse av exklusiv bokning för enbart ditt sällskap.

Lineup & Datum & Tid

  • 18:00-01:00 (showtime 18:30 vid alla tillfällen)
  • 27 nov & 16 dec – Miss Inga, Mårten Andersson, Måns Möller & Mange Schmidt
  • 7 & 9 dec – Miss Inga & Markoolio
  • 17 & 18 Dec – Miss Inga och Lili & Susie

Artisterna

MARKOOLIO
Vad mer behöver sägas med ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. En legendarisk låtskatt från en älskvärd artist.

MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Dessutom ständigt aktuell med egna klubben RAW.

MÅNS MÖLLER
Med slipade skämt och sin sylvassa förmåga att improvisera är Måns Möller en av Sveriges allra största komikergenier. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser och det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Senast hyllad för sin öppenhjärtiga medverkan i ”Stjärnorna på slottet” och för sin och Özz Nûjens show ”Världens historia”.

MANGE SCHMIDT
Mange är en dubbel platina- säljande artist med superhitsen ”Glassigt” ”Giftigt” och ”Talar ut” samt dängan Partypatrullen Med Miss Inga.

LILI & SUSIE
Succéduon dominerade hitlistorna på 80-talet med hitsen ”Oh Mama” och ”Bara du och jag” och ”What’s the Colour of Love” får de oss fortfarande att svänga på höfterna! På senare år har de varit med i Melodifestivalen med schlagerklassikern ”Show me heaven” samt gjort en bejublad insats i teveprogrammet ”Så mycket bättre” där de fick en ny hit med deras tolkning av Marcus Krunegårds ”När hela livet var ett Disco”.

Mat & Dryckespaket

Julshow & Middag – 995 SEK inkl. moms pp inklusive 5 rätter
Dryckespaket – 345 SEK inkl. moms pp inklusive 5 enheter
Alkoholfritt – 195 SEK inkl. moms pp

Lägg till Övernattning

Gör Royal Park Hotel till mandeln i gröten med möjlighet till att tvaga sig inför julen med spa-behandlingar, swimmingpool och badtunna på trädgårdsterrassen.

Julshow & Middag & Övernattning – 1 695 SEK pp inkl. frukost

Ta dig hit

  • Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna
  • 15 min från Stockholm Centralstation med bil
  • 25 min från Arlanda Flygplats med taxi
  • Buss 57 stannar utanför Royal Park Hotel

Villkor & Information

– Betala med Kort, Swish eller Faktura om du är företag.
– Vid val av faktura krävs betald faktura för garanterad bokning.
– Avbokningsvillkor – 50% av totalbeloppet återbetalas fram till 7 dagar innan evenemanget.