Buller & Brak

En magisk ”julshow” med Markoolio & Miss Inga. Det utlovas musik, skratt och mängder av mat & dryck i nyöppnade Royal Park Arena

Den folkkära artisten Markoolio river äntligen av sina listettor på en törstande scen blandat med en god portion humor och Miss Inga som kryddnejlikan i mandarinen.

Vad mer behöver sägas med ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. En legendarisk låtskatt från en älskvärd artist.

Både årets meny och manus präglas av saker vi missat att fira fysiskt tillsammans under året som gått. Vi bränner av alla högtider vi saknat som studentskivan och midsommar för att avsluta med buller och brak kring julafton och nyår, där vi nu äntligen kan njuta av varandras sällskap igen. Dragshowartisten Miss Inga har beskrivits som Sveriges svar på Ricky Gervais och guidar oss på ett komiskt sätt genom festligheterna medan artisterna river av alla sina hits tillsammans med en och annan juldänga.

Efterfest – kom ihåg att årets smällkaramell, innekrogarnas favorit och mänskliga jukebox Andreas Hörnstrand är på plats och spelar alla låtar du saknat att dansa till sedan mars 2020.

Royal Park Arena

Nytillskottet på destinationen Royal Park STHLM är Arenan, ett tidigare gammalt stall i sann Betlehems-anda som nu transformerats till en arena vilken står som värd för årets julspel. Vi välkomnar upp till 300 personer. Kontakta oss vid intresse av exklusiv bokning för enbart ditt sällskap.

Datum & Tid

  • 7 & 9 Dec – Markoolio & Miss Inga
  • 18:00-01:00 (showtime 18:30)
  • Passar inte datumen? Välkommen att läsa mer och boka julshowens övriga ensembler här

Mat & Dryckespaket

Julshow & Middag – 995 SEK inkl. moms pp inklusive 5 rätter
Dryckespaket – 345 SEK inkl. moms pp inklusive 5 enheter
Alkoholfritt – 195 SEK inkl. moms pp

Lägg till Övernattning

Gör Royal Park Hotel till mandeln i gröten med möjlighet till att tvaga sig inför julen med spa-behandlingar, swimmingpool och badtunna i trädgården.

Julshow & Middag & Övernattning – 1 695 SEK pp inkl. frukost

Ta dig hit

  • Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna
  • 15 min från Stockholm Centralstation med bil
  • 25 min från Arlanda Flygplats med taxi
  • Buss 57 stannar utanför Royal Park Hotel

Villkor & Information

– Betala med Kort, Swish eller Faktura om du är företag.
– Vid val av faktura krävs betald faktura för garanterad bokning.
– Avbokningsvillkor – 50% av totalbeloppet återbetalas fram till 7 dagar innan evenemanget.