Buller & Brak

Favoritsystrarna Lili & Susie står för årets svängigaste ”julshow” tillsammans med Miss Inga. Det utlovas musik, skratt och mängder av mat & dryck i nyöppnade Royal Park Arena

Favoritsystrarna Lili & Susie river äntligen av sina listettor på en törstande scen blandat med en god portion humor och Miss Inga som kryddnejlikan i mandarinen.

Upplev succéduon Lili & Susie som dominerade hitlistorna på 80-talet med hitsen ”Oh Mama” och ”Bara du och jag” och ”What’s the Colour of Love” får de oss fortfarande att svänga på höfterna! På senare år har de varit med i Melodifestivalen med schlagerklassikern ”Show me heaven” samt gjort en bejublad insats i teveprogrammet ”Så mycket bättre” där de fick en ny hit med deras tolkning av Marcus Krunegårds ”När hela livet var ett disco”.

Både årets meny och manus präglas av saker vi missat att fira fysiskt tillsammans under året som gått. Vi bränner av alla högtider vi saknat som studentskivan och midsommar för att avsluta med buller och brak kring julafton och nyår, där vi nu äntligen kan njuta av varandras sällskap igen. Dragshowartisten Miss Inga har beskrivits som Sveriges svar på Ricky Gervais och guidar oss på ett komiskt sätt genom festligheterna medan artisterna river av alla sina hits tillsammans med en och annan juldänga.

Efterfest – kom ihåg att årets smällkaramell, innekrogarnas favorit och mänskliga jukebox Andreas Hörnstrand är på plats och spelar alla låtar du saknat att dansa till sedan mars 2020.

Royal Park Arena

Nytillskottet på destinationen Royal Park STHLM är Arenan, ett tidigare gammalt stall i sann Betlehems-anda som nu transformerats till en arena vilken står som värd för årets julspel. Vi välkomnar upp till 300 personer. Kontakta oss vid intresse av exklusiv bokning för enbart ditt sällskap.

Datum & Tid

  • 17 & 18 Dec – Lili & Susie och Miss Inga
  • 18:00-01:00 (showtime 18:30)
  • Passar inte datumen? Välkommen att läsa mer och boka julshowens övriga ensembler här

Mat & Dryckespaket

Julshow & Middag – 995 SEK inkl. moms pp inklusive 5 rätter
Dryckespaket – 345 SEK inkl. moms pp inklusive 5 enheter
Alkoholfritt – 195 SEK inkl. moms pp

Lägg till Övernattning

Gör Royal Park Hotel till mandeln i gröten med möjlighet till att tvaga sig inför julen med spa-behandlingar, swimmingpool och badtunna på trädgårdsterrassen.

Julshow & Middag & Övernattning – 1 695 SEK pp inkl. frukost

Ta dig hit

  • Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna
  • 15 min från Stockholm Centralstation med bil
  • 25 min från Arlanda Flygplats med taxi
  • Buss 57 stannar utanför Royal Park Hotel

Villkor & Information

– Betala med Kort, Swish eller Faktura om du är företag.
– Vid val av faktura krävs betald faktura för garanterad bokning.
– Avbokningsvillkor – 50% av totalbeloppet återbetalas fram till 7 dagar innan evenemanget.