Skördefest med Äventyrslek

Årets mysigaste dag närmar sig. Vi inleder höstens lekdagar på Royal Park med Skördefest och äventyrslek

Årets mysigaste dag närmar sig. Vi inleder höstens lekdagar på Royal Park STHLM med Skördefest och äventyrslek.

Tillitsverket och Royal Park bjuder in till lek och skapande upplevelser. Vi värmer upp med gemensamma lekar och dans. Sedan ger barnen sig ut på ett spännande äventyr i skogen. Det verkar som att draken har vaknat!

Årets lekdag med Skördefest blir lite annorlunda och genomförs med begränsat antal platser.

Kl 11:00-12:00 är alla, vuxna och barn, välkomna att inviga marknaden och vara med i gemensamma lekar. Ingen anmälan krävs.

Kl 12:00-13:30 – Äventyrslek pass 1 för barn från 7 år. Vi ger oss ut på ett spännande äventyr i skogen där det krävs mod, list, godhet och samarbete. Då finns möjlighet för de vuxna att njuta av marknaden eller upptäcka Hagaparken.

Kl 13:30-15:00 – Äventyrslek pass 2 för barn från 7 år. Vi ger oss ut på ett spännande äventyr i skogen där det krävs mod, list, godhet och samarbete.

Kl 15:00-16:00 – Gemensam avslutning vid elden med grillade äpplen och varm saft. Möjligheten till ytterligare förtäring finns i hotellets restaurang.

Förutom lek och dans dukar vi upp till skördefest på marknaden. Vackra grönsaker från Biodynamiska produkter, spännande veganska ostar från John & Co:s Plant Lab finns till försäljning. Du kan också skapa en blomsterbukett och binda lövkransar. Vi är utomhus hela dagen, så kom ihåg kläder efter väder.

Pris
100 kr / barn oavsett om du deltar i Äventyrslek pass 1 eller 2

Villkor & Information
– Förskottsbetalning gäller.
– Avbokningspolicy – 24 timmar innan eventet.
– Vänligen ange barnets namn, ålder och eventuella allergier i fältet för ordernoteringar i kassan.
– Kläder efter väder.
– Du kan vara säker på att vår personal följer alla myndighetsdirektiv kring Covid-19 för att skapa en ren och trygg miljö för dig. Som ett resultat av detta kan det förekomma begränsningar i våra tjänster/utbud och vi beklagar eventuella besvär som det kan medföra.