Klimakteriet – temadag på Royal Park

En unik möjlighet till ett helhetsperspektiv på klimakteriet och din hälsa i en fantastisk miljö. Boka nu för 995 SEK per person

Lördagen 23 November arrangerar destinationen Royal Park Stockholm en unik dag på temat klimakteriet. Vi tar ett helhetsgrepp på kvinnohälsa och en hälsosam livsstil genom klimakteriet. Med dina behov som utgångspunkt hoppas vi kunna ge dig all den kunskap du känner att du behöver för att ta hand om dig själv och din egen hälsa.

  • 3 föreläsningar
  • 2 träningspass
  • 1 lunch
  • 2 fikapauser
  • Inträde till Haga Health Club

Mycket omtanke har lagts ned på att skapa en miljö där du verkligen kan slappna av och samtidigt få en upplevelse för alla sinnen. Här varvas nya forskningsrön och egenvårdstips med inspirerande och informativa föreläsningar tillsammans med PT-ledd styrketräning, yoga och andra endorfin-höjande aktiviteter. Allt i en miljö där lugnet från vackra Hagaparken och Brunnsviken breder ut sig så att du kan släppa ner axlarna, andas ut och känna dig väl omhändertagen.

Överblick av innehållet (se schema för mer info)

  • AnnaLena Eriksson – finns på plats för dig under dagen. Föreläsare och författare av boken ”Jag känner inte igen henne” samt skapare av konstprojektet ”Klimakteriekossan”.
  • Mia Lundin – Föreläsare och författare, bland annat av boken ”Kaos i kvinnohjärnan” samt mycket erfaren sjuksköterska. Idag på den egna kliniken HerCare.
  • Linda Hemmingsson – specialiserad PT på kvinnor i 40-60 års åldern. Är idag personlig tränare för flertalet ryttare i Svenska ryttarlandslaget.

Under dagen kommer vi bland annat att ha dedikerade personliga tränare till vårt förfogande för att du som nybörjare eller mer erfaren ska få möjlighet att tillgodogöra dig rätt typ av träning och vara säker på att du tränar med rätt teknik. Vi fokuserar på att minimera skaderisker och coacha dig till bästa utväxling av din träning. Du ska kunna återvända hem och skapa ett långsiktigt välmående samt på egen hand kunna fortsätta nyttja fördelarna som styrketräningen ger kvinnor i klimakteriet.

Ta med dina väninnor eller kom på egen hand och passa på att träffa några nya. Du får alla verktyg du behöver för att kunna ta ett eget ansvar för din hälsa genom klimakteriet, en fas som kan vara både svår att känna igen och svår att känna igen sig själv i. Vi pratar om hur man kan underlätta klimakteriet och göra livet lite skönare. Passa på att bli inspirerad, sänka tempot och ta hand om dig själv. Vi hoppas att du hittar kärlek och förståelse för dig själv och reser hem redo att möta dig själv men även världen runt omkring dig med lite mer kärlek och förståelse.