Räkfrossa med Patriks Combo

Boka räkfrossan 6-8 augusti på trädgårdsterrassen med utsikt över Brunnsviken till tonerna av Patriks Combo

Upplev Patriks Combo på Royal Park med räkfrossa i dagarna tre på trädgårdsterrassen helgen 6-8 augusti.

Patriks Combo har fyllt 21 år och är redo att visa Royal Park både hur man skalar räkor och anordnar ett after beach-party som får societeten att häpna!

För er som inte vart på afterski de senaste 20 åren, eller missat publiksuccén ”Dansbandskampen”, ”Allsång på Skansen”, ”Rix Morgon Zoo” – eller för den delen upplevt ”Stråket” på Storsjöyran kan det här bandet komma som en chock. Fullständigt profillösa spelar de alla genrer för att underhålla sin publik – och mellansnacket skulle få vilken förskolefröken som helst att rodna.

”Vi sa att vi skulle spela tillsammans resten av livet. Så har det varit hittills och vi kommer nog att fortsätta – Och det är det som gör att vi aldrig hinner bli riktigt bra på någonting heller”, säger Patrik som är bandets kapellmästare.

Utöver denna musikaliska succé utlovas även räkor i olika former med betoning på frossa så ät tills du storknar om du så önskar, men glöm inte att lämna plats till det goda brödet med aioli.

Platsen för skådespelet är trädgårdsterrassen på Royal Park Hotel där gästerna får chansen att njuta av musik, mat & dryck på en av stockholms allra finaste uteserveringar. Välkomna att boka!

Pris
– 595 SEK / person
– 195 SEK / barn under 12 år (inkl. val mellan räkor eller barn hamburgare)
– Begränsat antal platser så se till att säkra din plats!

Cocktail Bar
Vår cocktail bar står redo och klar för den som vill lyxa till det lite extra. Vi har full bar och kan göra de mesta man kan önska sig. Är man osäker så har vi skapat en shortlist med barens rekommendationer på riktiga sommarklassiker.