Russian Old New Year

Ett bombastiskt gästspel på uteserveringen när vi firar att tiden är kommen i den julianska kalendern. Välkomna till vinterpalatset i Hagaparken, ingen förbokning krävs för att komma och njuta av maten

Tack till alla som deltog i 2020 års firande. Hoppas att vi ses nästa år!

Royal Park kan inte få nog av nyår! Helgen 30-31 januari gästspelar autentisk rysk streetfood på uteserveringen i parken när vi firar det gamla ryska nyåret. Alla är välkomna, ingen förbokning krävs för att komma och njuta av maten. Passa på att boka övernattning, badtunna och behandling för att få ut det mesta av högtiden.

Royal Park Hotel & Street Food in the Park

Det vackra vinterlandskapet är äntligen verklighet på Royal Park Hotels uteservering. Vodka- och Caviar-stationerna är riggade, lajka-loungen står öppen för alla fyrbenta vänner och det utlovas överraskningar i vinterpalatset när vi firar att tiden är kommen i den julianska kalendern.

Badtunna

Glid ner i en vedeldad badtunna i trädgården på Royal Park och upplev Hagaparken i vinterskrud. Badtunnorna bokas exklusivt för ert sällskap och det finns möjlighet till servering i tunnan. Det är även fritt fram att boka badtunna som separat aktivitet.

Behandling

Njut av välförtjänt avkoppling med thai- eller klassisk massage på Haga Health Club i samband med vistelsen. En 50-minuters behandling där du väljer tillfället. Antingen som uppladdning inför kvällen eller som avkoppling innan utcheckning.

Pris Övernattning

Premium/Superior-rum för 2 personer – 1 000 SEK

Balkongrum för 2 personer – 1 395 SEK

Svit för 2 personer – 2 495 SEK

Tillval

Privat Badtunna 60-min – 1995 SEK *50% rabatt för övernattande hotellgäster

Behandling 50-min – 750 SEK per person

Villkor & Information

Du kan vara säker på att Royal Park följer alla myndighetsdirektiv kring Covid-19 för att skapa en ren och trygg miljö för dig. Som ett resultat av detta kan det förekomma begränsningar i våra tjänster/utbud och vi beklagar eventuella besvär som det kan medföra.

– Förskottsbetalning gäller.
– Max 3 personer per rum.
– Avbokning senast 48 timmar innan eventet.
– Incheckning garanterad från kl 15:00.
– Notera att HHC utöver behandlingen inte har öppet med hänsyn till rådande restriktioner och rekommendationer från myndigheter gällande Covid-19