Self Love Saturday

En dag av inspiration och träning tillsammans med The JOLO Way i trädgården på Royal Park

En energigivande förmiddag med fokus på hur du kan stärka kropp, sinne och själ. Vi kombinerar yoga, mjuk styrketräning, ger våra bästa hacks för optimal hälsa och livsglädje samt avslutar med en himmelsk lunch i det gröna.

Sommaren är här och det vill The JOLO Way och Royal Park fira genom att bjuda in er till en härlig och energigivande förmiddag med hälsa i fokus. Under ett par inspirerande timmar ger vi er våra bästa hälsohacks och guidar er genom ett mjukt och stärkande pass där vi kombinerar yoga och styrketräning med egen kroppsvikt. Vi kommer att prata om hälsa och välmående från ett bejakande och holistiskt perspektiv, om hur du kan stärka både kropp, sinne och själ i den här särskilt utmanande tiden vi nu befinner oss i. Därefter väntar en sagolik växtbaserad lunch i bentolåda komponerad av kockarna på Royal Park. Ladda upp på plats och upptäck mer av Royal Park Hotel genom att boka övernattning dagen innan eventet. Hoppas att ni vill njuta av sommaren med oss!

Vi håller oss utomhus under hela förmiddagen förutsatt att vädret tillåter, annars i rymliga lokaler med gott om utrymme. Max 40 deltagare.

Alla kan delta – nybörjare såväl som erfarna yogis / atleter. Kom gärna i sköna, mjuka kläder.

Self Love Saturday inkluderar

  • 09:30-13:00
  • Föreläsning
  • Träningspass
  • Växtbaserad Lunch – icke växtbaserade alternativ tillgängliga

Lägg till övernattning dagen innan

  • 1 natt i Dubbelrum
  • Frukost
  • Access till Haga Health Club

Pris
590 SEK per person

Pris inkl. övernattning
1090 SEK per person

Boka och betala innan 10/7 så får du en kostnadsfri rumsuppgradering

Villkor & Information

– Avbokning senast 48 timmar innan eventet. Begränsat antal deltagare.

– Allergier anges som ordernotering i kassan.

– Du kan vara säker på att The JOLO Way och Royal Park följer alla myndighetsdirektiv kring Covid-19 för att skapa en ren och trygg miljö för dig. Som ett resultat av detta kan det förekomma begränsningar i våra tjänster/utbud och vi beklagar eventuella besvär som det kan medföra.