Summer Yoga & Lunch

Utomhus-yoga & lunch i sommar med 108 Ateliers

Utomhus-yoga med utsikt över natursköna Hagaparken och Brunnsviken med 108 Ateliers. 75 min strong-flow och andning följt av en välförtjänt växtbaserad bento-lunch.

Delta i vår serie av Summer Yoga & Lunch på Söndag 21 juni, 19 juli och Lördag 22 augusti.

Praktiserandet av Jivamukti-metoden (hatha-vinyasa) kommer att äga rum utomhus, omgivna av naturen. Sessionerna kommer att ledas av Shereen Daver, en 800-timmars certifierad yogi, tränad under ledning av Jivamukti-medgrundaren Sharon-ji och andra uppskattade vägvisare. Shereen designar upplyftande klasser som stannar tid och rum för att utforska kropp och sinne. Hennes läror präglas rakt igenom av medkänsla och vänlighet.

Efteråt avnjuter vi av en socialt distanserad bento-lunch med alkoholfri dryck i trädgården på Royal Park Hotel. Dagspass till Haga Health Club är inkluderat för den som vill uppleva poolen och duscha för att sedan ta sig tid att utforska omgivningarna.

Yoga & Lunch-serien börjar 21 juni på den internationella yoga-dagen med begränsat antal platser för ett säkert genomförande av eventen. När du deltar i klasserna stödjer du aktivt the Original Voice Trust som arbetar för att skydda naturen och dom som tar hand om den.

Yoga & Lunch inkluderar

  • Jivamukti Yoga (75 min) – 10:00-11:15
  • Bento-Lunch, tillgänglig både som växtbaserad och med animalier. Inkludera din preferens som ordernotering i kassan
  • Dagspass till Haga Health Club

Pris
495 SEK per person – inklusive yoga, lunch & alkoholfri cocktail

Villkor & Information

– Förskottsbetalning gäller. Begränsat antal deltagare.

– Avbokningspolicy – 48 timmar innan eventet.

– Vänligen ange eventuella allergier som ordernotering i kassan.

– Skulle vädret svika kommer eventet att hållas under tak/inomhus med lämpligt avstånd mellan deltagarna.

– Du kan vara säker på att vår personal följer alla myndighetsdirektiv kring Covid-19 för att skapa en ren och trygg miljö för dig. Som ett resultat av detta kan det förekomma begränsningar i våra tjänster/utbud och vi beklagar eventuella besvär som det kan medföra.