Sunday School på Royal Park

Smaker och rytmer från Västindien. Söndag 28/7 från kl 16:00

Förhöj sommarkänslan med karibisk mat och musik på Royal Park. Vår Plant Based Barbecue tar en svängom och styr västerut för att hänge oss åt rytmer och smaker från Västindien.

För att sätta stämningen till maten har vi bjudit in reggae-veteranerna Papa Dee och Governor Andy för att se till att det gungar riktigt ordentligt. Från kl.16 DJ:ar dem och levererar sväng från hela Västindien med det bästa inom reggae, rocksteady, calypso, soca, salsa, reggaeton, bogaloo m.m. När andan faller på och stämningen är rätt kör dem flera av sina klassiska låtar live. Hela dagen, hela kvällen!

Häng med när vi hämtar in smaker från Karibiens alla hörn till vår uteservering. Smaka av rätter gjorda på Jamaican jerk, jackfruit, matbananer, mango och kokosnöt med smaksensationer speciellt framtagna för detta speciella tillfälle. Sippa på Västindiens klassiska cocktails medan ni njuter av den härliga utsikten över Brunnsviken. Utforska vår växtbaserade meny nedan för att hitta dina karibiska frestelser. Som vanligt i sommar hittar du vår Organic Mixed Grill på menyn.

Ta med familj och vänner för att njuta av maten och musiken i sann karibisk anda. Boka din Royal Park-upplevelse nu.