Tjejhelg med Madde Vall

Efter höstens succé kommer ännu en chans till en helg med självförsvar, träning, god mat, relax och andra lyxigheter på Royal Park

Häng med på en fullmatad helg 29 april – 1 maj tillsammans med Madde Vall på Royal Park Hotel.

Madde Vall är före detta professionell fighter och topprankad thaiboxare med alltifrån SM-guld till EM-guld och VM-brons i medaljskåpet. En karriär och förmågor som har lett till flertalet roller i film och TV som Wonder Woman, Last Man Down och Elitstyrkans hemligheter. Mellan tagningarna arbetar hon som instruktör och coach samt jobbar med personskydd. Hon är även aktiv som föreläsare och har skrivit boken ”Stark på insidan” om mental tuffhetsträning.

Nu bjuder Madde in till en helg bestående utav självförsvarsträning mixat med fighting (ingen erfarenhet krävs), styrka, cirkelträning, rörlighet/stretch och skogsturer på morgonkvisten (för den som är pigg och pepp). Under helgen råder fri tillgång till Haga Health Clubs fantastiska anläggning med stora träningsytor, boxningsring, separat gym, pool med mera. Självklart finns det även utrymme för egentid, relax, spa, god mat och massa härliga stunder däremellan.

Vad ingår?

  • 2 självförsvarskurser
  • 7 träningspass(fighting, cirkelträning, styrka, skogsturer, rörlighet/stretch)
  • Boende på Royal Park Hotel (enkelrumstillägg 300 SEK/natt)
  • Alla måltider inkl. smarriga mellanmål
  • Fri entré till spa, pool, relax, bastu och gym på Haga Health Club
  • Möjlighet att boka badtunna och spa-behandlingar till reducerat pris
  • Lyxiga Goodie Bags

En helg med både nytta, nöje, glädje och lyxigheter helt enkelt! Välkomna att boka Tjejhelg med Madde Vall 29 april – 1 maj.

Pris

4 195 SEK per person
*enkelrumstillägg 300 SEK/natt

Psst! Du vet väl att det går galant att använda friskvårdsbidraget till tjejhelgen. Meddela Madde så får du underlag till din arbetsgivare.