Bike Park

För närvarande är anläggningen stängd. Nu väntar omställning och förbättringar av anläggningen tillsammans med CLHG och Zanedo, en internationell hotell och hospitality-koncern som utvecklar och anpassar unika platser inom hotel och turism med konsekvent hänsyn tagen till hållbarhet och mångfaldskriterier. Begränsad kommersiell verksamhet kan komma att bedrivas om möjligt med hänsyn till pågående projektarbeten.

Gesunda Bike Park – en av Sveriges mest anrika downhill-anläggningar.

Anläggningen har gjort sig känd för långa nedfarter som kräver en del av sina åkare. Men berget fungerar även för alla som älskar kurviga blå och gröna leder. Här finns fyra maskingrävda leder från grönt till svart samt 10 naturstigar från blå till toksvart med ett downhill-spår som använts vid ett flertal SM-tävlingar.

För att ta sig upp med cykel åker du med ankarliften som tar dig hela vägen till toppen. Alla leder är tydligt markerade med färger från grönt till svart. Toppen kan även bestigas till fots som ligger på 303 meters höjd. Om nedför inte är att föredra finns det flertalet Cross Country-leder att tillgå som är lämpade för hela familjen.

BIKE PARK

Vi har nu stängt Bike Parken för säsongen och säger tack till alla besökare för denna gången.

Vi ser nu fram emot omställning och förbättringar av anläggningen tillsammans med Royal Park Hotel STHLM.

Vid frågor kontakta [email protected] eller ring +46 250 214 00.