RIB båt

Upplev en av sommarhalvårets absoluta höjdpunkter i skärgården med Royal Park STHLM

Skräddarsy din egen utflykt med RIB-båt i skärgården.

Från Strandvägen till Royal Park – 60 min
En scenisk tur med en lugn start genom Djurgårdskanalen. Därefter ökar vi farten, i 45 knop tar vi oss förbi Fjäderholmarna utmed Värmdölandet upp mot öarna strax söder om Vaxholm. Därefter utmed Lidingölandet under Lidingöbron och in i Brunnsviken under Stocksundsbron till Royal Park. En fartfylld, säker och rolig färd som bjuder på en rejäl adrenalinkick som håller resten av dagen.

Skärgårdstur till Royal Park ToR – 90 min
En upplevelse där deltagarna får uppleva alltifrån den inre skärgården med dess natur och vackra skärgårdshus, till farten i båten och känslan av frihet. Vi passerar Vaxholm och guidar om staden som vaktade Stockholm från fiender och som idag är en mycket populär skärgårdsstad norr om Stockholm. Därefter vidare mot Oxdjupet och öar som Tynningön och Granholmen. Slutligen tillbaka mot Royal Park via Askrikefjärden.

Skärgårdstur Deluxe till Royal Park ToR – 6 timmar
En heldag där vi tar sikte på ytterskärgården och spanar efter både säl och havsörn. På vägen ut tar vi oss förbi Björkholmen för ett pit stop med drink och tilltugg. Färden fortsätter via öppna fjärdar, runt underbara skärgårdsöar, kobbar och skär samtidigt som vi söker spänningen via en del trånga och grunda kanaler. Under dagen finns möjlighet till både bad i stillsamma vikar och besök på någon av skärgårdens hamnkrogar. Dagen avslutas bäst med after RIB på Royal Park, badtunna och gott häng i tältet i trädgården.

KONTAKT

För frågor kring hur du ger dig ut till sjöss, vänligen kontakta oss:

Phone: +46 (0)8 624 55 20