Art in the Park

Välkomna till Hagaparken och Expeditionsfotografen av Göran Thulin, i samarbete med Fjärilshuset Haga Ocean

Göran Thulin – Expeditionsfotografen.

Äventyr och fotografi har alltid varit stora passioner för Göran Thulin och under de senaste åren har han fått möjlighet att kombinera dessa livsintressen. Det senaste uppdraget var som fotograf i TV4s äventyrsprogram ”Expeditionen” där tittarna fick följa sex kändisars försök att nå den 6 119 m höga bergstoppen Lobuche Peak i Nepal.

I ”Expeditionsfotografen” visas foton från ”Expeditionen” samt från Görans äventyrsresor i Antarktis, Kilimanjaro, Sydafrika och Galapagosöarna.

Under äventyrsresorna måste utmaningar som sjösjuka, höjdsjuka, kyla, snöstormar, elförsörjningsproblem, skoskav och magåkommor övervinnas. Inget får komma i vägen för den perfekta bilden – ibland lyckas man, ibland inte!

Många av resorna har gått till områden som är utsatta för stor negativ miljöpåverkan, miljöer som är i förändring och som riskerar att försvinna så som vi känner dem idag. Görans ambition är att bilderna ska skapa ett engagemang så att vi alla gör det vi kan för att bevara dessa unika miljöer, men kanske framförallt motivera betraktaren att skapa egna äventyr och expeditioner.

Möt Görans bilder där natur och djur samspelar och visar upp sig från sin allra bästa sida. Från premiärdatum kan du besöka urvalet av konst som placerats ut i parken nedan. Samtliga verk finns att köpa i begränsad upplaga.

#hållavstånd #staysafe

Tips från parken!

Konstrundan börjar och slutar i trädgården på Royal Park Hotels uteservering. Besöker du på helgen finns möjlighet till både mat & dryck på Street Food in the Park. Läs mer

Passa på att boka en Privat Badtunna för den ultimata helgkänslan i parken. Läs mer