Buller & Brak

Miss Inga bjuder in folkära artisterna Mårten Andersson, Måns Möller och Mange Schmidt för årets skevaste ”julshow” på Royal Park

Det utlovas musik, skratt och mängder av mat & dryck i nyöppnade Royal Park Arena lagom till jul.

Upplev dubbelt platina-säljande Mange Schmidt och flerfaldigt “årets komiker”-belönade Mårten Andersson med “stjärnorna på slottet”-profilen Måns Möller som tillsammans med Miss Inga utgör en minst sagt mångfacetterad kvartett.

MÅNS MÖLLER
Med slipade skämt och sin sylvassa förmåga att improvisera är Måns Möller en av Sveriges allra största komikergenier. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser och det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Senast hyllad för sin öppenhjärtiga medverkan i ”Stjärnorna på slottet” och för sin och Özz Nûjens show ”Världens historia”.

MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde där han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Dessutom ständigt aktuell med egna klubben RAW.

MANGE SCHMIDT
Mange är en dubbel platina- säljande artist med superhitsen ”Glassigt” ”Giftigt” och ”Talar ut” samt dängan Partypatrullen Med Miss Inga.

Både årets meny och manus präglas av saker vi missat att fira fysiskt tillsammans under året som gått. Vi bränner av alla högtider vi saknat som studentskivan och midsommar för att avsluta med buller och brak kring julafton och nyår, där vi nu äntligen kan njuta av varandras sällskap igen. Dragshowartisten Miss Inga har beskrivits som Sveriges svar på Ricky Gervais och guidar oss på ett komiskt sätt genom festligheterna medan artisterna river av alla sina hits tillsammans med en och annan juldänga.

Efterfest – kom ihåg att årets smällkaramell, innekrogarnas favorit och mänskliga jukebox Andreas Hörnstrand är på plats och spelar alla låtar du saknat att dansa till sedan mars 2020.

Royal Park Arena

Nytillskottet på destinationen Royal Park STHLM är Arenan, ett tidigare gammalt stall i sann Betlehems-anda som nu transformerats till en arena vilken står som värd för årets julspel. Vi välkomnar upp till 300 personer. Kontakta oss vid intresse av exklusiv bokning för enbart ditt sällskap.

Datum & Tid

  • 27 Nov & 16 Dec – Mårten Andersson, Måns Möller, Mange Schmidt och Miss Inga
  • 27 Nov – kl 18:00-01:00 (showtime 18:30)
  • 16 Dec – kl 18:00-01:00 (showtime 18:30)
  • Passar inte datumen? Välkommen att läsa mer och boka julshowens övriga ensembler här

Mat & Dryckespaket

Julshow & Middag – 995 SEK inkl. moms pp inklusive 5 rätter
Dryckespaket – 345 SEK inkl. moms pp inklusive 5 enheter
Alkoholfritt – 195 SEK inkl. moms pp

Lägg till Övernattning

Gör Royal Park Hotel till mandeln i gröten med möjlighet till att tvaga sig inför julen med spa-behandlingar, swimmingpool och badtunna i trädgården.

Julshow & Middag & Övernattning – 1 695 SEK pp inkl. frukost

Ta dig hit

  • Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna
  • 15 min från Stockholm Centralstation med bil
  • 25 min från Arlanda Flygplats med taxi
  • Buss 57 stannar utanför Royal Park Hotel

Villkor & Information

– Betala med Kort, Swish eller Faktura om du är företag.
– Vid val av faktura krävs betald faktura för garanterad bokning.
– Avbokningsvillkor – 50% av totalbeloppet återbetalas fram till 7 dagar innan evenemanget.

Buller & Brak på Royal Park

Bokningen till julshowerna är nu stängd. Vänligen kontakta [email protected] eller ring
+46 8 624 55 60 för mer information.

Royal Park Hotel önskar alla en god jul!