Välgörenhetsauktioner med Stadsbrudskåren

Bidra till årets julinsamling på Tradera i samarbete med Stadsbrudskåren. Årets insamling går oavkortat till deras arbete med att stödja utsatta kvinnor och barn

Delta i årets jul-insamling på Tradera och vinn upplevelser med svenska kändisar till förmån för välgörenhet.

Välgörenhetsauktionerna 2021 är ett samarbete mellan Royal Park Hotel och Stadsbrudskåren. Samtliga pengar som kommer in på auktionerna går oavkortat till Stadsbrudskåren vars syfte är att stödja utsatta kvinnor och barn i Storstockholm. Auktionerna stänger 20 december men under hela december månad finns dessutom möjligheten att komma till Royal Park Hotel och lämna en julgåva till barn som lever i fattigdom.

Stadsbrudskåren består av ett 25-tal färgstarka kvinnor såsom Babben Larsson, Lill Lindfors och Camilla Thulin. De har varit verksamma sedan 1965 och tidigare mottagare har varit bland andra Fryshusets projekt Barn till ensamma mammor, Alla kvinnors hus, Frälsningsarméns Sociala center och Vid din sida.

Välkomna att både besöka auktionerna och Royal Park för bidra till en god jul för alla.

@stadsbrudskaren

ÄLGÖRENHETSAUKTIONER MED STADSBRUDSKÅREN

Delta i årets jul-insamling tillsammans med Stadsbrudskåren på Tradera och vinn upplevelser med svenska kändisar till förmån för välgörenhet. Årets insamling går oavkortat till att stödja utsatta kvinnor och barn i Stockholm med omnejd.

Till Auktionerna